Cara Uninstal Aplikasi di Laptop – Lengkap Dengan Shortcut AKTIFKAN TEKS BILA SUARA KURANG JELAS


Okay, Goodnight Guys, Hmm … Maybe it’s already been with seniors, I already know … Ways To Remove Or Uninstall An Application From a computer, okay … Hmmmm …. We will still discuss it anyway Who knows, there are still people who need it, How to delete or uninstall an application On a laptop or PC or computer, Don’t Forget To Subscribe to Our Channel first On … zendrato team, subscribe first Let me not miss the next video. Okay, it’s already 1.15 o’clock in the morning, Maybe this is the video (Tutorial) that I will make tonight, The method is very easy … Open the computer directly (Double Click My Computer) Here (See the Cursor) there is a text directly Uninstall Or Change Program Okay, but we open it in the normal way From the “Control Panel” … Hmm … Open it, you can from “Control Panel” Many Paths … (To open) Or to be easy, just open it, just press it Windows Plus R logo – (two buttons) Okay, Windos + R logo, then, Appear City dialog (RUN) Then type there “Control” (Keyboard Sound) – Control Then Press “Enter” on the keyboard After “Enter” Here (See Cursor) If you look at your desktop, friends aren’t like this, If you look at your desktop, friends aren’t like this, Suppose like this … In View By Category, Just select, “small icon” Okay? Small Icon Then, in this menu (See Cursor) Select “Program And Feture” Okay, after that Select the application that you want to uninstall Suppose here I want to delete an application Not important For example … Hmmm … Example here, We will delete “Photoshop” for example If there is “Photoshop”, OK … Let’s say we want to delete Any application, For example here I delete this one, Just enter, then a dialog box appears Jump on Select “Yes” (The uninstall process starts) Okay, that’s how it is. Okay, just wait for the process And that means, After “Finish” Appears Means the Application Removal Process It’s been successful … Okay, that’s the way …! Already the General Way …. I just added the zendrato team video collection Don’t Forget to Click Subscribe, This channel, zendrato team Later for another video, Or If there are other questions, which requires a tutorial, in just comment below, I’ll respond later, OK? Thank you, until I met you in the next video Greetings – zendrato team

60 thoughts on “Cara Uninstal Aplikasi di Laptop – Lengkap Dengan Shortcut AKTIFKAN TEKS BILA SUARA KURANG JELAS

  1. Bingung mana yg mau dihapus ada saran..takut nanti bermasalah atau aplikasi penting nantinya….aplikasi apa aja ya kira 2 boleh di hapus

  2. Kak mau nanya dong.. gimna klo aplikasi yg kita uninstall tidak ada di powerful uninstal..
    Tpi pas di cek di data nya aplikasi nya masih ada.
    Itu gimna ya kak..
    Maksi

  3. Gan maap nih bertanya nya malam malam…kalau di hapus aplikasinya filenya yg didalam tetap terhapus atau tidak?trima kasih

  4. Bang tempat ane kagak ada logo aplikasi yg mw ane apus…. tapi masih ada btw aplikasinya dah ane uninstal tapi masih ada dan mw ane uninstal lg kagak ada logo si control panelnya

  5. Sambil baca koment ini, saya doakan sehat dan sukses selalu 🙂 yuk saling dukung , main ke channel saya nanti kita saling padamkan warna merahnya 😀

  6. bg aku mau hapus aplikasi ujian nasional karna kemaren pas ujian nasional SMA laptop ku dipake buat ujian. jdi bg aku mau apus aku lakuin cara biasanya aku hapus apk laptop. tapi kok gak bisa

  7. Bermanfaat sekali. Terima kasih, mungkin selanjutx bs buat tutorial mengubah foto jpg ke ukuran yg normal. Singkat cerita laptop sy kemarin foto²x trhpus smua scra prmanen dan stlh (di service) kmbali semula k tmpatx tp formatx brubah jd jpg dan bbrpa fto,video, dan mp3 tdk bs di buka/diputar. Apakh ada cara utk ini?

  8. Good Job…..
    Videonya simpel dan sangat jelas.
    ada teksnya membuat jadi lebih gampang untuk di mengerti.
    Terima kasih zendrato tim.

  9. Bang ini punya saya gmna cara menguninstal corelDRAW grapick 2018 ya,awal nya lewat control panel,tapi gabisa bang,trus saya delete aja,tapi pas saya liat di control masih ada aja bang gmna ya,soal nya mb nya bsar banget

  10. min mau nanya nih tadi pas mau uninstal aplikasi yang bernama python sotware Foundation nah…. pas mau pencet mau uninstal bukan nya muncul kotak dialog, malahan yang muncul tuh bongkar atau perbaiki, lalu saya pilih bongkar katanya kalau bongkar sistem perangkat keras gimana nih min??? tau gak??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2019 Explore Mellieha. All rights reserved.